Agria voorladers voor diverse modellen


sinds 27-8-2023 13:20:12

Grote foto agria voorladers voor diverse modellen agrarisch tractoren Grote foto agria voorladers voor diverse modellen agrarisch tractoren Grote foto agria voorladers voor diverse modellen agrarisch tractoren Grote foto agria voorladers voor diverse modellen agrarisch tractoren Grote foto agria voorladers voor diverse modellen agrarisch tractoren Grote foto agria voorladers voor diverse modellen agrarisch tractoren Grote foto agria voorladers voor diverse modellen agrarisch tractoren
prijs: € 6064,81
Locatie : Schipluiden  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


AgriXpert levert verschillende voorladers, speciaal voor Agria. De voorladers zijn passend voor verscheidene modellen, zoals de Thinker en de Trotter.

De voorladers zijn afkomstig van producent Tenias, bekend om de uitstekende kwaliteit. De voorladers behoren allen tot de Evolution-serie. 

De innovatieve Evolution serie is een nieuwe dimensie in de voorlader techniek. Bij de ontwikkeling is geluisterd naar de wensen van de gebruiker waardoor de prestaties en productiviteit zijn verhoogd. Door zijn ergonomisch design met geintegreerde parallelbegeleiding is het zicht optimaal. Ook de constructie van deze voorlader is zeer sterk en stabiel door slim geplaatste inwendige kokerprofielen.

Met de voorladers van de Evolution Serie kan het werk op een efficiëntere manier worden uitgevoerd. De voorlader is zeer gemakkelijk aan en af te koppelen dankzij de hydraulische éénhendel koppelling, DRP voorladerkoppeling en de geintergreerde steunpoten. Hiermee kan de voorlader op ieder gewenst moment zeer snel aan- en afgekoppeld worden.

De draaipunten van de voorlader zijn allen voorzien van zware bussen en pennen met goed toegankelijke smeerpunten. Door deze smering wordt de levensduur van de voorlader vergroot.

Klik op de link om door te gaan naar onze website voor meer informatie.
Wilt u meer weten over dit product? Bezoek dan onze website voor uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de link of neem gerust contact met ons op via 0031 15 515 00 70 of via het contactformulier op onze website.

Waarom kiezen voor AgriXpert?

• Machines altijd gemonteerd afgeleverd, dus niet in een krat!
• Professioneel advies
• Opgericht in 1955
• Nieuwe machines altijd geleverd met minimaal 12 maanden garantie
• Veel machines direct uit voorraad leverbaar
• Onderdelen altijd leverbaar
• Eigen werkplaats met vakkundige monteurs
• Scherpe prijzen door directe import vanaf de fabrikant
• Levering in Nederland en België
• Kijk voor de scherpe leveringstarieven op onze website

AgriXpert is de officiële importeur van Kraffter, Solis, Bomet, Laumetris & Tenias. Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW


Kenmerken: Kopen in SchipluidenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54074492 Meld aan Aanbodpagina