Bomet U865 Aanaarder met rugvormkap


sinds 16-11-2023 18:49:03

Grote foto bomet u865 aanaarder met rugvormkap agrarisch mechanisatie Grote foto bomet u865 aanaarder met rugvormkap agrarisch mechanisatie Grote foto bomet u865 aanaarder met rugvormkap agrarisch mechanisatie Grote foto bomet u865 aanaarder met rugvormkap agrarisch mechanisatie Grote foto bomet u865 aanaarder met rugvormkap agrarisch mechanisatie Grote foto bomet u865 aanaarder met rugvormkap agrarisch mechanisatie Grote foto bomet u865 aanaarder met rugvormkap agrarisch mechanisatie Grote foto bomet u865 aanaarder met rugvormkap agrarisch mechanisatie Grote foto bomet u865 aanaarder met rugvormkap agrarisch mechanisatie
prijs: € 6114,90
Locatie : Schipluiden  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Deze Bomet aanaarder met rugvormkap is ontworpen voor het creeren van teeltruggen voor bijvoorbeeld het telen van aardappels. De aanaarder kan met of zonder de rugvormkap gebruikt worden, die de teeltrug vormt en aandrukt.

De rugvormkap kan alleen gebruikt worden tot het moment dat de aardappels ontkiemen. Hierna is de kans groot dat de planten worden beschadigd door de rugvormkap. Verende egtanden maken de grond tussen de ruggen open en los en zijn bevestigd aan de eerste balk van het frame. Vaste aanaarders zijn bevestigd aan de tweede balk van het frame.

De rugvormkap die de uiteindelijke vorm van de ruggen maakt en de werktdiepte van de tanden bepaald is bevestigd aan de bevestigingsarmen achter. De werktuigen aan de zijkant van de aanaarder werken enkelzijdig en brengen dus alleen grond naar binnen. De breedte van de teeltruggen kan worden ingesteld van 62,5 tot 75 cm.

Aanvullende informatie vindt u op onze website, bereikbaar via de link.
Wilt u meer weten over dit product? Bezoek dan onze website voor uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de link of neem gerust contact met ons op via 0031 15 515 00 70 of via het contactformulier op onze website.

Waarom kiezen voor AgriXpert?

• Machines altijd gemonteerd afgeleverd, dus niet in een krat!
• Professioneel advies
• Opgericht in 1955
• Nieuwe machines altijd geleverd met minimaal 12 maanden garantie
• Veel machines direct uit voorraad leverbaar
• Onderdelen altijd leverbaar
• Eigen werkplaats met vakkundige monteurs
• Scherpe prijzen door directe import vanaf de fabrikant
• Levering in Nederland en België
• Kijk voor de scherpe leveringstarieven op onze website

AgriXpert is de officiële importeur van Kraffter, Solis, Bomet, Laumetris & Tenias. Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW


Kenmerken: Kopen in SchipluidenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 112542806 Meld aan Aanbodpagina