Delignie afweegmachine voor aardappels en uien

sinds 15-4-2024 09:49:21

Grote foto delignie afweegmachine voor aardappels en uien agrarisch tuinbouw Grote foto delignie afweegmachine voor aardappels en uien agrarisch tuinbouw Grote foto delignie afweegmachine voor aardappels en uien agrarisch tuinbouw Grote foto delignie afweegmachine voor aardappels en uien agrarisch tuinbouw Grote foto delignie afweegmachine voor aardappels en uien agrarisch tuinbouw Grote foto delignie afweegmachine voor aardappels en uien agrarisch tuinbouw
prijs: -
Locatie : Nieuwerkerk aan den ijssel  
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Referentie: 2220230921
Conditie: goed


Delignie afweegmachine voor aardappels en uien Ontdek de perfecte oplossing voor nauwkeurig wegen met de Delignie Afweegmachine. Ideaal voor spruiten, aardappels en uien, deze machine optimaliseert uw weegprocessen voor maximale efficiëntie en precisie. Krachtige Eigenschappen:
Weegbereik: Met een weegbereik van 1 tot 50 kg biedt de Delignie Afweegmachine flexibiliteit voor verschillende producten en gewichten.
Efficiënt Twee-Banden Systeem: Profiteer van een uniek systeem met twee transportbanden - 10 cm en 30 cm - om uw weegprocessen te stroomlijnen.
Handig Voetpedaal: Met het voetpedaal heeft u de controle binnen handbereik, waardoor uw proces vloeiend en intuïtief verloopt.
Slim Wegen met Precisie: De Delignie Afweegmachine maakt gebruik van een slim weegprincipe. Een brede en een smalle transportband vullen de weegmand, die is verbonden met een mechanische weegschaal. Stel uw gewenste gewicht in - bijvoorbeeld 10 kg - en de machine doet de rest. De bredere band stopt wanneer de weegschaal 9 kg bereikt, terwijl de laatste kilo alleen met de smalle band wordt gevuld. Zodra 10 kg is bereikt, stopt ook de smalle band. De machine hervat automatisch na het openen van de weegbak. Meer informatie of een volledige offerte? Doe dit makkelijk en snel via de website van Duijndam Machines! Bellen kan natuurlijk ook. Zie het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.
Al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines
Machines worden voor aflevering gecontroleerd
Deskundig personeel
Wij kunnen u assisteren met transport
Duijndam Machines De specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines
Kenmerken: Kopen in Nieuwerkerk aan den IJssel
Advertentienummer: 100790013 Meld aan Aanbodpagina