Javo Super potmachine met pneumatische inzetter, afzetter en boor

sinds 4-6-2024 22:03:37

Grote foto javo super potmachine met pneumatische inzetter afzetter en boor agrarisch tuinbouw Grote foto javo super potmachine met pneumatische inzetter afzetter en boor agrarisch tuinbouw Grote foto javo super potmachine met pneumatische inzetter afzetter en boor agrarisch tuinbouw Grote foto javo super potmachine met pneumatische inzetter afzetter en boor agrarisch tuinbouw Grote foto javo super potmachine met pneumatische inzetter afzetter en boor agrarisch tuinbouw Grote foto javo super potmachine met pneumatische inzetter afzetter en boor agrarisch tuinbouw Grote foto javo super potmachine met pneumatische inzetter afzetter en boor agrarisch tuinbouw Grote foto javo super potmachine met pneumatische inzetter afzetter en boor agrarisch tuinbouw Grote foto javo super potmachine met pneumatische inzetter afzetter en boor agrarisch tuinbouw
prijs: -
Locatie : Nieuwerkerk aan den ijssel  
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Javo Super
Bouwjaar: 2004
Referentie: 04102405001
Conditie: goed


Javo Super oppotmachine
Pneumatischepotinzetter met aanvoerband 200 cm
Boormachine (met booronderbreker voor grote potten)
Pneumatische uitwerper voor grote potten
1 set pothouders 21 cm
Compressor 5 pk
De Javo Super potmachine is een solide universele machine geschikt voor elke grondsoort. Door toepassing van een uniek grondopvoersysteem is deze machine technisch onovertroffen en gebruiksvriendelijk. Dit geeft een hoge mate van zekerheid in productiviteit. De Javo Super heeft een groot werkgebied dat in hoogte verstelbaar is, ideaal voor grote en hoge potten. Een automatisch grondtoevoer/afsnijsysteem en een uniek schoepenrad voorkomen vervorming van de bodemstructuur. De capaciteit van de standaard Javo Super potmachine is traploos regelbaar van 600 tot 3.000 potten per uur. De grondbak van 1,5 kubieke meter is van 3 zijden toegankelijk en voorzien van een grondtransportband. Met instelbare stappen voedt deze band het schoepenrad. De grondbak kan worden gevuld met o.a. een voorlader, vorkheftruck of krattenkantelaar.
Geschikt voor elke grondsoort
Uitgerust met 4 wielen
Gebruiksvriendelijk
Uitgerust met 3 elektromotoren
4 jaar geleden gedaan: De grondbak is en grondrat is opnieuw gezandstraald De riemen waar grondrat aan hangt zijn vervangen Meer informatie of een volledige offerte? Doe dit makkelijk en snel via de website van Duijndam Machines! Bellen kan natuurlijk ook. Zie het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.
Al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines
Machines worden voor aflevering gecontroleerd
Deskundig personeel
Wij kunnen u assisteren met transport
Duijndam Machines De specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines
Kenmerken: Kopen in Nieuwerkerk aan den IJssel
Advertentienummer: 117572060 Meld aan Aanbodpagina