Kronen GS10 snijmachine bandsnijmachine

sinds 12-6-2024 02:06:08

Grote foto kronen gs10 snijmachine bandsnijmachine agrarisch tuinbouw Grote foto kronen gs10 snijmachine bandsnijmachine agrarisch tuinbouw Grote foto kronen gs10 snijmachine bandsnijmachine agrarisch tuinbouw Grote foto kronen gs10 snijmachine bandsnijmachine agrarisch tuinbouw Grote foto kronen gs10 snijmachine bandsnijmachine agrarisch tuinbouw Grote foto kronen gs10 snijmachine bandsnijmachine agrarisch tuinbouw Grote foto kronen gs10 snijmachine bandsnijmachine agrarisch tuinbouw
prijs: -
Locatie : Nieuwerkerk aan den ijssel  
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bouwjaar: 2002
Referentie: 15682405002
Conditie: goed


Kronen GS 10 bandsnijmachine voor snijden
Met 3 Messen
De GS 10 is een bandsnijmachine voor snijden,raspen, raspen en in blokjes snijden De multifunctionele bandsnijmachine stelt gebruikers in staat om vrijwel alle soorten voedsel te snijden: slabladeren, groenten, fruit, kruiden, vlees, gekookt vlees, vis, veganistische vervangers, gebakken producten, kaas en noten. Dit maakt de machine uitermate geschikt voor een extreem breed scala aan toepassingen en sectoren. Afhankelijk van het product en het snijtype verwerkt de GS 10-2 tot 1.500 kg product per uur. Voorafgaand aan de verwerking wordt het juiste mes voor het product geïnstalleerd; hiervoor is geen gereedschap nodig. De snijdikte is traploos instelbaar van 0,5 tot 50 mm. De aandrukkracht en de snelheid van en bandsnelheid worden ingesteld. Het product wordt voorbereid voor het snijden, bijvoorbeeld ontdaan van kernen, schillen of segmenten, voordat het op de 125 mm brede aanvoerband wordt geplaatst. afhankelijk van de gewenste snede. Vervolgens wordt het product precies en voorzichtig gesneden dankzij de nauwkeurige vasthoudtechnologie en productgeleiding. Standaard kan het gesneden product onder de messenbak worden uitgeworpen, bijvoorbeeld in een centrifugaalkorf of een Eurokrat. Optioneel kan het via een afvoerband voor verdere verwerking worden getransporteerd, bijvoorbeeld als de GS 10 in een verwerkingslijn is geïntegreerd.
Sla, bijv. ijsbergsla, in reepjes of snippers snijden
Het snijden van lollo rosso sla in stukken
Kool in reepjes of snippers snijden
Wortelen raspen of in staafjes of plakjes snijden
Aardappelen in blokjes snijden
Ananas en mango in blokjes snijden
Gekookte kipfilet in plakjes snijden
Cabanossi of bockworst in plakjes snijden
Gekookt vlees in reepjes snijden of uit elkaar trekken om “pulled beef” te maken
Vis in blokjes snijden, bijvoorbeeld zalm
Veganistische vleesvervangers in blokjes snijden of versnipperen
Harde kaas raspen
Broodjes of stokbrood snijden of in blokjes snijden
Noten raspen
Meer informatie of een volledige offerte? Doe dit makkelijk en snel via de website van Duijndam Machines! Bellen kan natuurlijk ook. Zie het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.
Al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines
Machines worden voor aflevering gecontroleerd
Deskundig personeel
Wij kunnen u assisteren met transport
Duijndam Machines De specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines
Kenmerken: Kopen in Nieuwerkerk aan den IJssel
Advertentienummer: 117626386 Meld aan Aanbodpagina