Unger Pottenpers met zaaier en zandstrooier

sinds 23-3-2024 02:05:23

Grote foto unger pottenpers met zaaier en zandstrooier agrarisch tuinbouw Grote foto unger pottenpers met zaaier en zandstrooier agrarisch tuinbouw Grote foto unger pottenpers met zaaier en zandstrooier agrarisch tuinbouw Grote foto unger pottenpers met zaaier en zandstrooier agrarisch tuinbouw Grote foto unger pottenpers met zaaier en zandstrooier agrarisch tuinbouw Grote foto unger pottenpers met zaaier en zandstrooier agrarisch tuinbouw Grote foto unger pottenpers met zaaier en zandstrooier agrarisch tuinbouw Grote foto unger pottenpers met zaaier en zandstrooier agrarisch tuinbouw Grote foto unger pottenpers met zaaier en zandstrooier agrarisch tuinbouw
prijs: -
Locatie : Nieuwerkerk aan den ijssel  
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Referentie: 03302402001
Conditie: goed


Unger pottenpersmachine met zaaier en zandafstrooier De losse en bevochtigde veengrond uit de grondbak wordt voorgeperst met een roestvrijstalen rol en vervolgens met stempels en stamper tot verdichte aardepotten gevormd. De verdichte aardepotten worden gezaaid met zaden via de schijfzaaimachine. De zaai-inrichting werkt Voor pillen, natuurzaden of fijne zaden word, afhankelijk van de korrelgrootte van de zaden, verschillende zaaischijven gebruikt. De motor en aandrijving bevinden zich in de machine. Dit zorgt voor een gemakkelijke reiniging en een goede toegang tot de persgereedschappen. Door gebruik te maken van roestvrij staal op de messen, aandrukplaat, bouten, voordrukrol, grondinvoer, aandrukinrichting en vergrendelstang op de zaaimachine biedt de grondpotmachine een goede corrosiebescherming. Met extra pennen worden plantgaten gecreëerd. Uuropbrengst: ca. 18.000 verdichte aardepotten met een breedte van 4.5 cm.
Breedte 35 cm
Met zaaier
6 Zaaischijven (o.a. diverse kool en venkel etc.)
Afschep riek
Stempel 4,3 cm
Meer informatie of een volledige offerte? Doe dit makkelijk en snel via de website van Duijndam Machines! Bellen kan natuurlijk ook. Zie het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.
Al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines
Machines worden voor aflevering gecontroleerd
Deskundig personeel
Wij kunnen u assisteren met transport
Duijndam Machines De specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines
Kenmerken: Kopen in Nieuwerkerk aan den IJssel
Advertentienummer: 116336587 Meld aan Aanbodpagina