Voorzetstukwagen “Carrello 2 Axes”


sinds 26-5-2023 14:57:46

Grote foto voorzetstukwagen carrello 2 axes agrarisch oogstmachines Grote foto voorzetstukwagen carrello 2 axes agrarisch oogstmachines Grote foto voorzetstukwagen carrello 2 axes agrarisch oogstmachines Grote foto voorzetstukwagen carrello 2 axes agrarisch oogstmachines
prijs: Op aanvraag
Locatie : Amsterdam  (Drenthe)

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

De "Carrello 2 assen" dubbelassige voorzetstukwagen is ontworpen voor het vervoer van elk type graankopwagen met een gewicht tot 5 ton en een maaibreedte tot 12 m over zandwegen en openbare wegen die met een maaidorser zijn samengevoegd.
Het belangrijkste voordeel van de "Carrello 2 assen" voorzetstukwagen is zijn veelzijdigheid en grote wendbaarheid. Dit wordt bereikt door verschillende aanpassingen van de steun voor de juiste zitplaats van de op het frame gemonteerde hark. Dankzij deze aanpassingen kan de aanhangwagen goed worden uitgelijnd met de verstijvers van de header.
De oplossingen maken het mogelijk graan (inclusief kammen), zonnebloemen (rij en rijloos), maïs en andere soorten headers te verstellen en te vervoeren, die worden samengevoegd met geïmporteerde en binnenlandse maaidorsers of andere zelfrijdende aandrijfeenheden.


Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Amsterdam


Stuur bericht
Advertentienummer: 34342095 Meld aan Aanbodpagina